opbaren

rouwkamer in Steenbergen

In Steenbergen hebben we een sfeervolle rouwkamer aan de Oudlandsestraat 202. U krijgt zelf een sleutel en kunt tussen 9.00 en 21.00 uur uw dierbare bezoeken, familie en vrienden ontvangen of rustig een poosje verblijven. In de rouwkamer heeft u veel privacy en kunt u foto’s, schilderijen of bloemen neerzetten en uw lievelingsmuziek afspelen. Zo maakt u het heel persoonlijk, bijna net als thuis. De rouwkamer beschikt over een ontvangstruimte, zitkamer en opbaarkamer. Ook is er een een ingerichte keuken waar u koffie en thee kunt zetten en een koelkast met drankjes.

mortuarium Ter Duinen in Ossendrecht

Mortuarium Ter Duinen in Ossendrecht is gelegen op de begraafplaats in een bosrijke omgeving aan de rand van het dorp. Het mortuarium beschikt over een ruime ontvangstruimte en opbaarruimte. U kunt uw dierbare, op afspraak, ieder moment van de dag bezoeken.

thuis

U kunt er voor kiezen om uw dierbare thuis op te baren, in uw eigen vertrouwde omgeving. Dit is bijna altijd mogelijk. Soms mag men ook op de eigen kamer in het verzorgingshuis blijven. Heeft u onvoldoende of geen geschikte ruimte in huis, dan biedt een mobiele rouwkamer een uitkomst.

 

Bij een thuisopbaring maken we gebruik van een koelplaat. Ook is een lichte balseming, thanatopraxie, mogelijk. Dan is een koelplaat niet nodig. De balseming kan thuis plaatsvinden en wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde thanatopracteur. De kosten van een lichte balseming verschillen niet veel van een opbaring met koeling.