over ons

Anita Nuiten 
T: 06 3099 5305
Werken met en voor mensen, dat is wat ik graag doe. Het persoonlijk contact, de verhalen, zoeken naar wat past bij een familie en wat ik voor hen kan betekenen in een emotionele tijd. Maar ook plannen en organiseren zit in mijn bloed. Dit alles komt bij elkaar in mijn vak van uitvaartbegeleider.
In 2012 ben ik gestart met Uitvaartzorg Nuiten Groffen en sindsdien heb ik al veel families mogen begeleiden. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart met kerk en begrafenis of een eigentijds afscheid op een buitenlocatie, met aandacht, hart en handen help ik u bij een afscheid dat bij de overledene en bij u past. Samen maken we een warme herinnering.

Mieke Antonissen
T: 06 3082 2774
Een persoonlijke uitvaart waar men met een warm gevoel op terugkijkt, is mijn streven. Om dit te bereiken vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en samen naar een afscheid toe te werken. Met oog voor detail en de behoefte om de overledene te leren kennen, zorg ik voor een uitvaart die past bij wie hij of zij was. Niet alleen draag ik graag de zorg voor de familie, maar ook voor de overledene.

team uitvaartzorg nuiten groffen

Bij een kerkelijke uitvaart, begrafenis en een uitvaart op een bijzondere locatie zetten wij ons team in voor de ondersteunende diensten. U kunt hierbij denken aan het ontvangen van de genodigden, het begeleiden van het tekenen van het condoleanceregister, de collecte, gedachteniskaartjes uitdelen, maar ook het gereedmaken van de locatie en het opruimen.        Ook begeleiden zij de overledene binnen wanneer dat niet door de naasten wordt gedaan. Het schouderen is een stijlvolle en respectvolle wijze van binnendragen.

Wij hebben een vast team van ervaren heren die goed bekend zijn met de gebruiken en tradities. Mocht u toch de voorkeur hebben voor dames, dan kunnen wij op uw verzoek een damesteam inzetten.