kosten en verzekering

Een uitvaart kost gemiddeld tussen de € 5.000,- en € 7.000,- maar kan ook lager of hoger uitvallen, afhankelijk van uw wensen. In de tarievenlijst ziet u wat u bij ons betaalt voor de meest voorkomende diensten. Voor diensten en producten die niet in de lijst zijn opgenomen, geven wij u een persoonlijk advies. U kunt hier de tarievenlijst downloaden.

Het komt steeds vaker voor dat een familie een stille crematie wenst. Dit is een crematie zonder afscheidsdienst en zonder condoleance. Een stille crematie regelen wij voor u vanaf € 2.800,-. Hiervoor wordt de overledene door ons overgebracht naar het mortuarium of de rouwkamer, verzorgd, overgelegd in een eenvoudige kist en op de dag van de crematie begeleid naar het crematorium. Wij verzorgen alle formaliteiten.

onafhankelijk

Bij wie u ook verzekerd bent, u kunt altijd bij ons terecht! U bent namelijk niet verplicht om uw uitvaart door de verzekeraar te laten verzorgen. Sommige verzekeraars zullen een vast bedrag uitkeren wanneer wij de uitvaart verzorgen. Wij kunnen altijd navraag doen of dit zo is en wat de hoogte is van het bedrag. Indien u dat wilt, handelen wij de uitkering van de polis voor u af.